טלי

רישום נשואים אזרחיים במשרד הפנים

היי , אנו לא נשואים ויש לנו שלושה ילדים משותפים . אנו רוצים להנשא בקפריסין ולהרשם במשרד הפנים כזוג נשוי .מה הפרוצדורה?ואך רושמים את הילדים . תודה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב, משאלתך לא ברור לי האם בן זוגך הוא זר או אזרח ישראלי. בהנחה והוא אזרח והילדים הוכרו כשלו ונרשמו על שמו גם כן הרי שכל שעליכם לעשות הוא להנשא ולאחר מכן להציג את תעודת הנישואין במשרד הפנים הקרוב לאזור מגוריכם. במידה ומדובר בזר יש נהלים נוספים , מידע נוסף תוכלי לקבל באופן פרטני. מזל טוב לרגל נישואיכם :)

דנה

תודה על התשובה. שנינו אזרחי ישראל ויהודים.שאלה קטנה - האם צריך לפתוח תיקים ברבנו או אך שהו לערב את הרבות בענין רישום נשואים אזרחיים (הכרת אבאות במקרה שהילדים לא רשומים על אבא או הכרת נשואין )? תודה , טלי

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

עדיין לא ברור האם בן זוכך נרשם כאבי הילדים, כשנולדו בבית החולים בטופס הודעת הלידה האם הוא נרשם כאבי הילדים ???? עליך לגשת למחלקת מרשם במשרד הפנים , גם ללא תעודת נישואין ולבקש לרשום אותו כאבי הילדים. אם אין הוכחות שהוא האב משרד הפנים רשאי לדרוש פס"ד הצהרתי מבית משפט לענייני משפחה הקובע שהוא אבי הילדים. וזה ללא קשר לרישום הנישואים. לאחר נישואיכם, יש להציג את תעודת הנישואים במשרד הפנים, כמובן שעל התעודה להיות מקורית ועם חותמת אפוסטיל. בהצלחה

טלי

תודה רבה, טלי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים