שמעון

תשלום שכר דירה במזומן

אני שוכר דירה כבר שנה, הבעל דירה בסדר גמור ולא היו לי בעיות. את שכר הדירה שילמתי בצ'קים דחויים. בחידוש הוא רצה לעשות שינוי, שאני אמסור לו את הצ'קים, אבל הוא אמר שיותר נוח לו שאני כל חודש אביא לו את שכר הדירה במזומן, והוא יחזיר לי את הצ'ק של אותו החודש. אני מבין שזה לא הכי מקובל וקצת חשוד, ואני לא יודע למה הוא רוצה לעשות את זה, השאלה היא מבחינתי כשוכר - האם יש עם זה בעיה? הרי מותר לשלם שכר דירה במזומן, לא? ובחוזה הוא חותם שהוא קיבל ממני צ'קים ולכן לא יכול לטעון שלא שילמתי. אני ממש לא רוצה לעזוב את הדירה, האם יש פה בעייתיות גדולה מבחינתי?

עו"ד תומר פרלמן

שמעון שלום, בהחלט ניתן לבצע את התשלומים בגין השכירות במזומן, אך רצוי כי הדבר יכתב בהסכם, "התשלום יבוצע במזומן...", כמו כן, מציע לך כי בכל פעם שהנך מעביר למשכיר תשלום במזומן, תחתים אותו על אישור שקיבל את תשלום בסך .... ביום .... בגין .... תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.