דוד

מי אחראי על תיקון חימום במזגן ?

שלום רב לעו"ד. בדירה מושכרת החימום במזגן לא פועל (הקירור כן פועל). מי אחראי על תיקון החימום במזגן- המשכיר או השוכר? אציין כי בחוזה אין הוראה מפורשת בקשר לכך. בתודה דוד

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום דוד האם המזגן התקלקל לפתע? או שכך היה מהתחלה? מה אומר החוזה לגבי תיקון של דברים אחרים? בד"כ נהוג, כי בלאי סביר יתוקן ע"י בעל הבית ואלו קלקול מכוון או שבר יתוקן ע"י השוכר. אפשר להתפשר עם בעל הבית אם לא יסכים לשלם את מלוא הסכום. בהצלחה, WWW.BEHORE.CO.IL