מקס

ויכוח על צביעת דירה

שלום רב, בעת הכניסה לדירה לפני שנה נכתב בנספח ליקויים "קירות לא לבנים. המון סימנים שחורים במיוחד במסדרונות ובמדרגות". מצד שני חתמנו על הסכם כתב התחייבות שבו כתוב "אני מאשר בזה שקיבלתי את החדר הנ"ל נקי מאוד לשביעות רצוני המלאה, על כל תכולתו. אני מתחייב בזה לנקותו לשביעות רצון המשכיר בעת עזיבתי או בעת סיום חוזה השכירות. עבודות הניקיון יבוצעו על ידי או על ידי עובד ניקיון בתשלום על חשבוני. כנ"ל לגבי עבודות צביעה וסיוד הדירה במקרה הצורך." האם יש דרך כלשהי להמנע מצביעת הדירה בטענה שלא קיבלנו אותה צבועה? תודה מראש

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מאחר והסכמת בכתב על כך, הדרך היחידה היא רק בהסכמה מול בעל הדירה, לאחר שתשכנעו, כי קיבלת את הדירה במצב לא טוב וכו'. בהצלחה, www.behore.co.il