יוני

שטר חוב שהלך לאיבוד

שלום סיימתי את שהותי בדירה שכורה בה הייתי 5 שנים, בעלי הבית אינם מוצאים את שטר החוב אשר מסרתי לידיהם, מה עלי לעשות על מנת שלשטר זה לא יהיה תוקף בעתיד למימושו. (לא זכור לי שהוא היה מוגבל בתאריך) תודה יוני

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

היי המלצתי במקרה כזה להכין מסמך קצר שבו המשכירים מצהירים שאין להם כל טענות כלפי השוכרים, וכי לא יפעילו את שטר החוב בכל מקרה זהוא, ולהצהיר עוד, כי השטר לא הוחזר לשוכר מאחר ואיבדו אותו. כך תוכל לישון בשקט. בהצלחה, www.behore.co.il