איילת

הורדת שכר דירה עקב פרויקט בניה מחדש של בניין צמוד

האם יש לי זכות מבחינה חוקית כשוכרת דירה להורדת שכר דירה מהחוזה הנוכחי עקב פרויקט שנעשה ברחוב-הורדת 2 בניינים צמודים ובניית בניינים חדשים מהיסוד? אם כן, היכן אני יכולה למצוא את החוק הזה ובכמה אני יכולה לדרוש להורדת השכר דירה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב יש לבוא בדין ודברים עם בעל הדירה. אין חוק ספ' לעניין זה - אלא המדובר בכך שהנאתך מהמושכר נפגמה. אחרת את יכולה לצאת בהודעה מראש(אם ישנה אםפשרות כזאת בחוזה שלך) או בסיום השנה והוא יישאר עם דירה ריקה שייקשה עליה להשכירו. לכן זה אינטרס של 2 הצדדים לבוא בדין ודברים ע"מ לתת לך הנחה מצד אחד, ולשמר אותך כשוכרת מצד שני. בהצלחה, www.behore.co.il