יויו

בעל הבית הקודם

שלום אני בחוזה על דירה שבפועל אני כבר לא גר שם אך עדיין יש לי חוזה.בחודש האחרון הצק שלי חזר מסיבות כאלה ואחרות ובנתיים בעל הבית מכר את הדירה למישהו אחר האם הוא יכול לדרוש את הצק שחזר וללכת איתו להוצל"פ למרות שהוא כבר מכר את הדירה והיא לא שלו?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב כן לבעל הדירה הקודם שמורה עדיין הזכות לקבל את הכסף עבור החוזה שהיה בתוקף עמך. הוא יכול לפנות עמו גם להוצאה לפועל. כדאי להסדיר את החוב ישירות מולו לפני שהחוב יתפח, בברכה, www.behore.co.il