מיה

פינוי דירה בשכירות

היי, בקרוב חוזה השכירות שלי מסתיים ובעל הבית מסרב להעניק לי את מימוש האופציה להשאר בדירה. בעל הבית טוען כי לא מימשתי את האופציה בטווח של ה60 ימים כפי שמופיע בחוזה. למעשה פניתי אליו במייל ובדואר רשום שיעניק לי יותר זמן לחשוב על מימוש האופציה, וכעת הוא רוצה שאפנה את הדירה ולא הוא יממש את שטר הערבות. האם אני יכולה לפנות לבית משפט לתביעות קטנות בעניין זה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום בעיקרון בעל הבית רשאי לא להאריך את חוזה השכירות, אם לא הודעת לו בזמן על רצונך להמשיך לשכור את המושכר. במקרה זה מומלץ לבוא בדין ודברים עם בעל הבית, ייתכן ותוכלו להגיע להסכמות כלשהן. בברכה, שגיא בכור, עו"ד ונוטריון www.behore.co.il