טלי

צריכת מים משותפת מוגברת - על מי חל התשלום?

שלום רב, אנו שוכרים דירה בבנין בו התגלתה נזילה בצינור ראשי של השקיה, אשר הגבירה את הצריכה המשותפת פי 30. כלומר, חשבונות המים שכל הדיירים יקבלו בקרוב יגדלו במאות שקלים. אנו כשוכרים נקבל את החשבון המוגדל, אך האם אנו יכולים לדרוש מהמשכיר את הגדילה בצריכה מאחר ומדובר בנזילה בצינור של הבנין? בחוזה מצוין כי תשלומי ארנונה, מים, חשמל, גז וועד הבית עלינו, אך לא רשום לגבי מצבים של תיקונים ונזילות בבנין. תודה רבה!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לכאורה יש מקום לפנות בבקשה להשתתפות של בעל הבניין מאחר ומדובר בתחזוקה של המבנה. אלא אם הוסכם מראש, שכל התיקונים וכו' יחולו עליכם בלבד וגו'. בהצלחה,