יעקב

שינוי בגובה שכ"ד

שינוי בגובה שכ"ד אני גר בגבעתיים בשכ"ד מזה 4 שנים בבניין רב קומות ומאוד מרוצה , דיירי הבניין החליטו על תוספת מרפסת לבניין בתקופה הנ"ל לכשיתחילו לבנות תגרם לי אי נוחות , רעש בחלקו של היום , אבק , חסימת חזית הבניין (כניסת אוויר , ואור) ויכול להיות אי אפשרות להחנות את מכוניתי במקום החניה המצורף לדירה , העם אני יכולה לבקש מבעל הדירה הורדה בשכ"ד בשל הערה בתנאים , ובמידה וכן בכמה (אחוזים) ? בברכה ובתודה יעקב

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תמיד ניתן לבקש הפחתה - על דרך המו"מ בין הצדדים. אין מס' שניתן לתת אלא בקשה לפי ראות עיניך והסכמת הצד השני לעניין. בהצלחה,