שמעון הכהן

חלוקת אחריות

עו"ד שגיא בכור שלום, אני משכיר יחידת דיור ונכנס לי חתול מתחת לבית ולא רוצה לצאת. כמובן שהוא לא מפסיק ליילל. ביקשתי מבעל הבית שידאג להוציא אותו והוא טוען שזו לא אחריותו. בחוזה לא ציינו שום דבר בנושא, למעט שעלי לשמור על סביבה נקייה בגינה. שאלתי היא - מי צריך לשאת בעלות של הזמנת חילוץ? תודה, שמעון

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אכן סוגיה לא נפוצה במיוחד. נראה לי כי האחריות היא שלך, ובכל מקרה אתה הוא זה שסובל מהתוצאה. אפשר לנסות להוציא את החתול עם אוכל ולסתום את הכניסה לאחר יציאתו. בהצלחה,