שירן

פגם בדירה שלא היה ידוע טרם חתימת החוזה

שלום, אנחנו זוג צעיר המשכיר דירה. כמה ימים אחרי שעברנו גילינו פגם בדירה שלא ידענו עליו טרם חתימת החוזה: חסרה זכוכית בחלון במרפסת במקומה יש תריסים. ז"א, יש מקום ל4 חלונות עם זכוכית אבל יש רק 3 ובאחד שמו פשוט תריסים. האם יש מקום לדרוש מבעל הבית לתקן זאת? תודה רבה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב קשה לדעת משאלתכם מה הבעיה בדיוק: האם זה עניין אסטתי? או שכתוצאה מכך הבידוד יהיה לא טוב של הדירה? בכל מקרה מומלץ לברר העניין עם בעל הבית, כאשר הדרישה לתיקון תבוא אם הדבר אכן מפריע לכם. בהצלחה,