אייל

תמא 38

אני שוכר דירה במשך חודשיים וחתום על חוזה למשך שנה. לא מזמן גיליתי שאמור להתבצע תמ"א 38 בבניין בקרוב. בחוזה לא נאמר דבר על התמ"א וגם כן לא נאמר בעל פה. האם כאשר יתחילו עבודות הבניה אוכל להפר חוזה? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לצורך מענה על שאלתך - יש לעיין בחוזה אשר נחתם בין הצדדים. בגדול התשובה היא לא- אולם בד"כ הפרוייקטים הנ"ל יוצאים אחרי הרבה זמן לדרך ועל כן מומלץ להגיע להסכמה עם בעל הדירה - אם זה במחיר מופחת או בפינוי מוקדם אם וכאשר הפרוייקט ייצא לדרך. בהצלחה,