ויקטוריה

הפרת חוזה שכ''ד

אני ובעלי השכרנו בית במושב שנמצא מאחורי הבית של הבעלים,כרגע אנחנו מעוניינים לעזוב באמצע השכירות עקב סיכסוכים עם הבעלים, במהלך השהייה בבית הייתה נזילה בתוך הבית והבעלים לא תיקן אותה למרות שיש סכנה של התחשמלות במידה ויהיה גשם,בכל תקלה עם בעל הבית הוא ברגע של "עצבים " זרק לנו משפט ולא פעם שבמידה אתה לא רוצה את הבית תעזוב וכו', בפעם האחרונה שנוצר ויכוח הבעלים אמר לבעלי "אתה יכול לפנות את הבית תוך שבועיים במידה ולא מתאים לך" אנחנו לקחנו את זה ברצינות ואילו יומיים אחריי שבאנו אליו להגיד לו שההחלטה סופית ושאנחנו נאלצים לעזוב הוא החליט ללכת ע''פ חוזה.. בחוזה לא מצויין סעיף לגביי במידה ובעל הבית "מעיף" את הדיירים כמו במקרה שלנו מה עושים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לא מובן רצונכם, אם אתם רוצים להישאר, אתם רשאים להיצמד לחוזה ולבקש להישאר ע"פ תנאי החוזה. אם אתם רוצים לצאת, וכל עוד לא כתוב בחוזה אחרת (כגון שכל שינוי יהיה בכתב), הרי שגם סיכום בע"פ תופס. הבעיה היא רק להוכיח זאת. אם יש הקלטה של בעל הדירה או התכתבות זה הוכחה מספיק טובה. בהצלחה,