מיקה

כלב של בעלי הבית

שלום רב. בתי שכרה יחידת דיור אשר נימצאת בשטח שבו ממוקם גם הבית של בעלי הנכס, בחוזה כתוב״ השוכרת מודעת שיש כלב בחצר״ אכן, בתי אוהבת החיות היתה מודעת שיש כלב בחצר.... אך כעת, חודש אחרי שבאה לגור ביחידה, חייה הפכו לסיוט אחד נורא!!! הכלב מסוג רועה גרמני- נובח בכל שעות היממה,,, מתקיף אותה ואת מי שבא אליה,,, והיא ממש רוצה לעזוב!!! שאלתי;״ האם יש עילה להפרת חוזה כאן?? למרות שהתחיבה ואף שילמה לשנה מראש?? יש לציין שהכלב מסתובב חופשי בחצר ובעלי הבית מסרבים לקשור אותו או לעשות חיץ או גדר בין המגורים,,, בברכה; מיקה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון אם הסכימה לכך יש לנסות להידבר עם בעלי היחידה למצוא פתרון בהסכמה, בהצלחה,