רבקה

שטר ערבות

שלום רב, אני עומדת להשכיר דירה וברצוני להחתים את השוכרים על שטר ערבות. נא הדרך אותי כיצד עושים זאת. תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב שטר ערבות כיום אינו חייב להיות מבוייל כבעבר, ועל כן ניתן להורידו גם מהאינטרנט. השוכרים חותמים במקום של עושי השטר, והערבים חותמים בתחתית השטר במקום המיועד לחתימת הערבים. רצוי לצרף צילום ת.ז. של הצדדים. כמו כן רצוי שהחתימה של הערבים תהיה בנוכחות עו"ד או לפחות בפני בעל הבית. בהצלחה, www.behore.co.il