ישראל

שמיעה נפגעה ממכונות במפעל

שלום אני עובד למעלה מ-30 שנה במפעל שבו המכונות רועשות מאוד ובמהלך השנים השמיעה שלי ניזוקה והיום אני לא שומע טוב. האם יש באפשרותי להגיש בקשה לפיצויי בעקבות הנזק שנגרם לשמיעה שלי בגלל הסביבה של מקום עבודתי?

עו"ד תמר בן אלי

ישראל שלום רב, מקרים רבים מתועדים שבהם אנשים הנאלצים לעבוד במשך תקופה ארוכה בתנאי רעש מזיק כגון מפעלים וכדומה, ללא אמצעי מיגון כגון אוזניות מגן או פקקי אוזניים -- נפגעים פגיעות קשות במערכת השמיעה הבאות לידי ביטוי בין היתר ב: ירידה בשמיעה, אובדן שמיעה, צפצופים מטרידים באוזניים. הפגיעה במערכת השמיעה, ברוב המקרים, הינה בלתי הפיכה. היא אינה ניתנת לריפוי. אי לכך, פגיעות שמיעה מזכות את ה"נפגע בעבודה" בנכות לצמיתות. אני ממליצה לך להסתייע בייעוץ פרטני לצורך בחינת זכויותך. בהצלחה, תמר בן אלי, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע