איריס

אלרגיה לכלור כתוצאה מעבודה בבריכה טיפולית

שלום רב, אני עובדת בבריכה טיפולית במשך 5-6 שעות ביום כתוצאה מהעבודה הזו העור פיתח אלרגיה לכלור שמתבטא בנגעים אדומים ומגרדים. אכן קיבלתי חופשת מחלה למשך 10 ימים. וכעת לאחר חופשת המחלה, המצב לא משתפר ואני נאלצת לעזוב את עבודתי. השאלה היא: האם אלרגיה לכלור נחשבת לתאונת עבודה ואם כן , האם מגיע לי פיצוי מהמעביד. בנוסף , אם במידה ומצב העור שלי ישתפר, האם אני אוכל לעבוד בעבודה בבריכה טיפולית אחרת או שזה ימנע ממני עבודה בתחום? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

איריס שלום רב., יתכן בהחלט שהאלרגיה שלך אם נוצרה מתנאי העבודה יכולה להביא להכרה של הביטוח הלאומי ולפיצוי מהביטוח הלאומי ., לגבי התרשלות המעביד צריך פרטים נוספים על מנת לבחון זאת. באשר לעבודה בתחום עם המשך חשיפה לכלור זאת יקבע מומחה לאלרגיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע