מיקי

תשלום מביטוח לאומי עקב חוסר יכולת לעבוד בגלל 2 פריצות דיסק

אני עובדת בעבודות בית - עוזרת אצל 2 משפחות כל השבוע אני בת 43 ולפני 3 חודשים היו לי 2 פריצות דיסק לא יכולתי לקום מהמיטה ועברתי ניתוח. חודש וחצי אחרי הניתוח הייתי מוגבלת לחלוטין ולא יכולתי ללכת לשום מקום. הייתי עם כיסא גלגלים ואח"כ הלכתי עם הליכון עכשיו אני מתחילה לחזור לעצמי. 3 חודשים לא עבדתי. האם בביטוח לאומי צריכים לשלם לי על ה-3 חודשים שלא עבדתי והאם זאת מחלת מקצוע או תאונת עבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מיקי שלום רב., האם היה אירוע ספציפי שגרם לפציעתך ? במידה שכן- זו תאונת עבודה. במידה שלא יש לבחון האם מתאים להגדרה של מיקרוטראומה בהתאם לבחינת הפעולות החוזרות שעשית בעבודה., במידה ותוכרי ע"י המוסד לביטוח לאומי תקום לך הזכאות לדמי פגיעה עד 91 יום ולאחר מכן להגשת תביעה לנכות מעבודה.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע