קובי

צ'ק ביטחון שכירות דירה

שלום, יש לי צ'ק ביטחון על סך 10.000 ש"ח אצל בעל הבית של הדירה שלי. הבעיה היא שבעל הבית רוצה לקחת ממני תשלום על מים וחשמל לא לפי החוק(תעריף גבוהה יותר)ואני חושש שהוא יגע בצק ביטחון, מה אני יכול לעשות מכן והלאה? אגב** יש לי הקלטה בפלאפון שלי הוא לא רוצה לקחת ממני תשלום על חשמל לפי החוק אלא לפני תעריף יקר יותר אשמח אם תעזרו לי , בתודה מראש קובי

דוד חן, עו"ד

קובי שלום. השאלה שלך אינה מתאימה לפורום. בכל מקרה, אם וכאשר יפעל בעל הבית להפקדת שיק הבטחון על מנת להפרע בגין תשלומים אשר הם אינם חוקיים, תןוכל לסרב לכבד את השיק ואז תעמוד לך עילת הגנה כנגד השיק. ממליץ לקבל ייעוץ משפטי אם וכאשר יפתח תיק הוצאה לפועל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל