אנה

תיק פשיטת רגל שפורק ״ניצול לרעה״

שלום לכם, יש לי שאלה לגבי תיק פשיטת רגל ששולם באופן סדיר משנת 2009, התיק הוא של אבא שלי, הוא איחר בכמה תשלומים בגלת מחלת הסרטן של אמא שלי וביטלו לו את הפשיטת רגל בחודש מאי, באותו חודש הוא ניגש לכונס נכסים והפקיד אמר לו לשלם את הפיגורים במספר תשלומים ואז יחזירו לו את הפשיטת רגל, הוא שילם כמו שהפקיד אמר לו, ניגש לשם היום ואותו פקיד אמר לו שהוא היה צריך לכתוב בקשה כלשהי והפקיד אומר שהוא אמר לו את זה, כמובן שזה לא היה ולא נברא, אחרת כמובן שהוא היה מגיש מה שצריך ועכשיו עברו כבר מעל 45 יום. הסכום שנותר בתיק הוא לא גדול אבל הפקיד אמר שהוא לא יכול לשלם הכל ולסיים את זה כי קודם צריך להחזיר את הפשיטת רגל. והוא אמר לו לכתוב איזשהו תצהיר כדי להחיות את התיק ולצרף את הקבלות ששילם. על איזה טופס מדובר? אני לא מוצאת את זה באתר. אשמח לעזרה בעניין, תודה.

אנה

אציין גם שאין כרגע פיגורים בתיק, כל הפיגורים שולמו כמו שסוכם עם הפקיד פלוס אבא שלי המשיך בתשלומים החודשיים, הוא לא היה מודע לזה שהתיק פורק, כי הוא היה בטוח שכל עוד הוא משלם את הפיגורים התיק לא יפורק, זה מה שהוא הבין מהפקיד. הוא גילה שתיק מפורק רק היום כי הגיע לו עיקול על המשכורת. מה ניתן לעשות כרגע? איך מחיים את התיק הזה כדי לסיים עם החוב סופית? תודה.

עו"ד איתי בר

אנה שלום, באיזה תאריך בדיוק בוטל ההליך?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל