רונן

תשלום חוב בדמי ביטוח למוסד לביטוח לאומי

שלום, אני נמצא כרגע בחובות גדולים עקב הלוואות שלקחתי, ובקרוב המלווים צפויים לפנות להוצאה לפועל. ככל הנראה אני צפוי לפנות בהמשך להליך פשיטת רגל, כי אני חושב שזאת האופציה הכי טובה עבורי כרגע. ברצוני לשאול האם עלי לשלם חוב בדמי ביטוח שהצטבר לביטוח לאומי, או לא לשלמו בשלב זה ולהמתין להליך פש"ר? כמו כן, האם הביטוח הלאומי פועל ככל נושה אחר ופותח תיק בהוצאה לפועל, והאם הוא מגיש תביעת חוב לכשיתחיל הליך פשיטת רגל, והכי חשוב - האם הפטר שב"ה יינתן בעתיד יכלול גם אותו? תודה רבה!

עו"ד איתי בר

שלום רונן, חסרים פרטים בשאלתך, צור עמי קשר במשרד 1700-703-709 בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל