מתעניינת

האם יש תיק?

שלום, אני בת 20 ולאחרונה מתעניינת להגיש תלונה/תביעה כנגד גבר שהטריד אותי מינית כשהייתי בת 14 (הוא היה בן 30+ נשוי עם ילד). השאלה שלי היא האם מומלץ לי להתחיל בתהליך כשאני לא בטוחה האם יש לי סיכוי. אם אעשה צעד בנושא, הדברים יתבססו בעיקר במילה שלי מול המילה שלו ובשני פסיכולוגים שטיפלו בי מאז. ההטרדה עצמה גם כן לא הייתה חמורה, בעיקר מילולית ומעט מאוד פיזית (עצרתי אותו), אך הנזק הנפשי חמור. בנוסף הוא מספר מסביב לשכנים שאני מעלילה עליו עלילות שהוא נגע בי כשהוא מכחיש שדבר כזה קרה. האם יש לי על מה להתבסס, כשאת בוחנת את המקרה בכלליות ללא כניסה לפרטים?

עו"ד יערה רשף

שלום אנונימית, אני לא יודעת האם זה תיק של מילה מול מילה מאחר ולא שמעתי את כל הסיפור ולא בדקתי האם ישנן ראיות התומכות בגרסתך. אלו יכולות להיות למשל חוות דעת בדבר מצבך הנפשי, עדויות כי סיפרת על המעשים מיד ובסמוך לכשקרו לאחרים ועוד. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית