אברהם

מה מחייב קבלן בעת מסירת דירה

האים מעוגן בחוק באיזה מצב הדירה אמורה להיות בעת המסירה, אינני מדבר על דלתות, אסלות וכו.. אני מדבר על תיקוני צבע, מרצפת או שתיים שבורות, אסלה לא מחוזקת ומצב ניקיון בעת המסירה לטענת הקבלן כל דבר שאינו מסכן חיים אינו יכול לעכב מסירה, האם אני אמור לקבל דירה עם 15 תיקונים שיבוצעו בשנת הבדק כאשר אני גר בדירה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אברהם, שלום רב, בעקרון תיקונים דחופים יש לבצע מיד ולא בתום שנת הבדק. תיקונים שאינם דחופים נעשים בתום שנת הבדק. למרות זאת, קבלן שמבקש לשמור על שמו מטפל בליקויים שגורמים אי נוחות רבה לקונה