משפטי– זאפ
חזרה לפורום

ביטול האגרה

שרו
שרון

היי סמדר! קראתי את ההצרה של רשות השידור כמו גם את הטפסים של ביטול האגרה בהעדר מקלט והחזר כספי על שנת 2011-2013. עכשיו יש לי שאלה פרטנית: התחתנתי בפברואר האחרון ולכן קיבלתי את המכתבים המאוד "סיפמטים" של רשות השידור. אחרי שהבנתי שעדיף לי לא להתעסק עם הוצאה לפועל, בחרתי לשלם את גובה הסכום (שעמד על 1037 שקלים) על תקופה של שנתיים (2012+2013) כולל הריביות שלהם, ולאחר מכן לבקש את ההחזר המגיע לי. הטלויזיה שברשותינו נרכשה באוגוסט 2012 (מה שאומר שהייתה ברשותינו תקופה של 8 חודשים בלבד באותו פרק זמן). שלחתי מייל בבקשה לקבל החזר שכן לא היתה ברשותינו טלויזיה בתקופה של שנתיים (גם הגענו ודיברנו על הנציגה הפרונטלית ברשות השידור שברחוב המסגר בתל אביב). ההחזר שקיבלנו בסופו של דבר עמד על סכום מגוחך של 280 שקלים. אין ברשותי מנוי להוט או יס. אני לא צופה בטלויזיה בכלל שכן המקלט מחובר ישירות למחשב ומשרת אותי בתור צג מחשב. אני משלמת על אינטרנט בלבד. אני לא יודעת אם יש לי ממיר מובנה, ואם כן - אני בכל מקרה לא משתמשת בו. האם יש לי סיכוי לבטל את האגרה אחת ולתמיד גם במידה ויש לי ממיר מובנה בטלויזיה? האם הנציגים שלהם באמת יפלשו לביתי ויעשו חיפוש כמו שהם טוענים? והאם ההחזר הכספי שהם טוענים שנקבל במידה ו.. יהיה החזר כספי מלא או עוד סכום מגוחך? אני מאוד סקפטית בנושא שכן אני מכירה את מידת הביריוניות שאליה יכולה להגיע רשות השידור. תודה! שרון