לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מרואן

רשות השידור

אני כתבתי לך בעבר שמתנהלת נגדי הוצאה לפועל בגין חוב,למרות שאני גר אצל אמי באותה יחידת דיור ולפי רישומי משרד הפנים זאת הכתובת שלי,אבל הם טוענים שאשתי לא מופיעה באותה כתובת,עורכי הדין שמייצגים אותם ביקשו להביא להם דברי דואר מהשנים שבהם אני חייב 2005-2009)שבהם מופיעה הכתובת של שנינו,ואין ברשותנו דברי דואר כאלה.לפי בקשתך אני כבר שלחתי לרשות השידור מכתב בוא אני מציין שבשנים הנ״ל אני הייתי גר אצל אמי באותה יחידת דיור ושאין ברשותי טלוויזיה,בשבוע שעבר אני מקבל תשובה מעורכי הדין שמייצגים אותם שאני בכל זאת צריך להמציא דברי דואר ואני צריך להביא אישור מהרשות המקומית שמדובר ביחידת דיור אחת ומחברת המים את מספר הנפשות שמתגוררים באותה יחידת דיור תודה רבה

חתול

אם אלו איומים בפתיחת הליכים בהואצה לפועל, אז עדיין לא מתנהלת אלא עוכרי הדין של רשעות השידור מנסים לסחוט ולהלך אימים בדרישות שלא ברורה חוקיותן. תודיע כי העברת את כל מה שצריך והם רשאיםפ לפנות לכל גוף שירצו לבקש הנתונים בעצמם. תודיע שניתן לבקר באותה הכתובת ולהווכח שמדובר באותה יחידת דיור ואינך אמור להתרוצץ ולספק להם מסמכים שלא ברורה החוקיות לדרישתם. בנוסף, פנה למבקר המדינה http://www.mevaker.gov.il/sites/Ombudsman/ComplaintToMevaker/Pages/default.aspx וכתוב כי הגשת כל ההודעות, הצהרת כל הנדרש, ובכל זאת ממשיכים להתעמר בכך ולבוא בדרישות בלתי מובנות ואשר לא ברור המקור החוקי להן. רשום כל למרות כל הפניות שלך אין התיחסות ענינית להודעותיך על היעדר מקלט בחזקתך ולכך שהינך מתגורר ביחידת דיור יחד עם אמך שבחזקתה ובבעלותה כל מקלט שישנו, ובכל זאת מבקשים ממך תשלום נוסף כפול או משולש. רשום כי כל ההטרדות ממשרד עורכי הדין זה נעשה בשליחות אגף הגביה של רשות השידור ולכן רשות השידור אחראית על פעולות עורכי הדין שלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור