לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מוטי

הודעות תשלום

שלום, מאז שהתחתנתי לפני כ 4 שנים אני מקבל בכל שנה בקשה לתשלום "באם" יש לי מקלט. אין לי מקלט ומעולם לא רכשתי או קיבלתי טלויזיה. לכן עד היום התעלמתי מהמכתב לגמרי. אני יודע שעקרונית חובתם להוכיח שיש לי מקלט. מצד שני אם אני כבר נמצא במאגר שלהם אני כנראה על הכוונת משום מה. מצד שני אני מפחד להצהיר עכשיו שאין לי כלום 4 שנים אחורה ולעתיד כי שמעתי שגם אם עונים או מצהירים (חתום ע"י עו"ד) אז הם יכולים להתלבש עליך. אני ממש מתלבט מה לעשות. מפחד ליצור איתם קשר מצד שני אני מפחד שינחת לי עיקול שגוי בחשבון.

חתול

כל מי שהתחתן (לפעמים גם לגבר וגם לאשה לחוד) וכל מי שעבר כותבת. עצםפ עובדת העברת המידע ממשרד הפנים יש בה בעיה ולדעתי לא ברורה חוקיות הפעולה הזו. אתה לא חייב להוכיח דבר אבל אם תרצה כתוב מכתב זועם על כך שהם מטרידים אותך. רשום שאין ומעולם לא היה לך מקלט טלוויזיה ואין עליך חובה לדווח שאין לך מקלט אלא רק הודעה באם יהיה לך אחד כזה בעתיד. מאידך מכתבי הדרישה הללו מטרידים, מאיימים וגורמים פגיעה בסדרי החיים הנורמליים. הודע כי באם לא תקבל אישור שאין לך כל חוב וכי אינך לייב באגרה ובאם ימשיכו להטריד ולאיים תפנה לערכאות כולל בתביעה אישית נגד ממלא מקום סמנכ"ל הגביה מר אשכנזי. הכל בדואר רשום עם אישור קבלה. לשמור העתקים ואישורי הדואר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור