משפטי– זאפ
משפטיפורומיםאגרת טלויזיה רשות השידורהאם שנה הבאה נשלם אגרה עבור 3 חודשים ?
חזרה לפורום

האם שנה הבאה נשלם אגרה עבור 3 חודשים ?

אפר
אפרת

אמרו שביטול האגרה יהיה ב 31.3.2015 מה המשמעות של זה ?

RE:
סמד
סמדר בוכובזה, עו"ד(נכתב ע"י: אפרת)

אפרת היקרה, אני משתדלת שלא להיות נביאה...

RE:
חתו
חתול(נכתב ע"י: אפרת)

הועדה המליצה. אז מה? כעת ראש הממשלה צריך להחליט אם הוא רוצה לעשות שינוי ולהסתכן בפגיעה בשליטתו המולחטת הבולשביקית בשופר הזה שלו. הוא כרגיל יתעלם וישתהה עד לרגע חוסר הברירה ויקבל את ההחלטה הגרועה מבין כל החלופות אחרי שיתבזה עוד קצת. כעת זה יחזור לשר והשר צריך להכין שינוי בחוק. להביא לועדת שרים לחקיקה. להביא לכנסת לקריאה ראשונה. להחזיר לועדות הכנסת לאישורים ודיונים. שם יבואו כל מיני נציגים ולוביסטים וימזמזו את הדיונים עוד כמה וכמה ודשים בנסיון למנוע פיטורי חלק מהדרעק המאייש את רשעות השידור ובנסיון להעיף דווקא את הטובים והמקצועיים אבל חסרי קשרים. אז יבואו אנשי האוצר ויתחילו לשכנע למנוע מימון מהקופה הכללית או לחלופין להגדיל את מס הכנסה לךכולם בסכומים גדולים פי 5 ממה שצריך, כי גם הם למדו שצריך להרוויח מכל שינוי. אז יבואו ממשרד ראש הממשלה ויתחילו לתבוע שינויים להבטחת שלטונם ויכולתם להמשיך בשמירת השידור הציבורי כשופר הפרטי שלהם (ושיעיז משיהו לשדר משהו לא סימפטי על שרה שתתרגז). אחרי עוד שנה וחצי יוציאו לקריאה שניה איזה חוק מצ'וקמק שאלוהים אפילו לא יודע כיצד יראה ומה יהיה בו. אתה הבנת את זה? כעת ברור למה צריך להמתי ולראות מה יהיה אם בכלל יהיה שינוי אמיתי?

RE:RE:
שלמ
שלמה(נכתב ע"י: חתול)

בקיצור הכל חרטא! כמו חוק טל חרטא. רק האזרח האמצעי והפשוט סובל ומשלם בשקט את מלוא המחיר. וזה לא רק הרשות זה בכל החובות המוטלים עלינו. - ארץ זבת חלב ודבש - .

RE:RE:
אפר
אפרת(נכתב ע"י: חתול)

האם עבור ה 3 חודשים של שנת 2015 נצטרך לשלם אגרה ?

RE:RE:RE:
מזל
מזל(נכתב ע"י: אפרת)

מה לא הבנת? את תשלמי לא רק בשנת 2015 גם בשנת 3015

RE:RE:RE:
חתו
חתול(נכתב ע"י: אפרת)

מועד זה של מרץ 2015 הוא חלק מהמלצות הועדה. יש להמתין עד שיקבלו ההמצלצות וישנו את החוק והחוק יכנס לתוקף. עד אז מה שהיה הוא שיהיה.