לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גור

התראה לפני הוצל"פ מעו"ד, אני נשוי טרי

היי לא מזמן התחתנתי, הייתי בירח דבש, חזרתי ויצאתי למילואים. (בין לבין הספקתי לשנות סטטוס במשרד הפנים) במהלך שירות המילואים קיבלתי טלפון מ"סקר" ששאל אותי אם ברשותי טלויזיה משנת 2010. עניתי שיתכן אך הוא מוזמן לחזור בזמן אחר, אחרי המילואים ואתן לו את כל המידע. לאחר שנדנד ואמר שיתקשר לאשתי, הבנתי שלא מדובר בסתם סקר, וכששאלתי אותו על מנת להסדיר את התשלום טלפונית הוא ציין- "זהו סקר של רשות השידור אך אין הדבר קשור לאגרה" עברו כשבועיים ימים וקיבלתי בדואר רשום חוב אגרה משנת 2010 הכולל קנסות, עמלת עו"ד והתראה לקראת הוצל"פ. שאלותיי: 1) האם אני אמור לשלם על תקופות שלפני הנישואין גם אם גרתי בדירה שבא האגרה שולמה (לא על ידי) ובכלל? אם לא מה עלי לעשות על מנת להוכיח זאת 2) האם ניתן לבטל את התשלום עבור הקנסות ו/או שכר ה"טרחה" של העו"ד מטעמם? 3) שאלה שהיא פחות מהתחום המשפטי אבל אולי אוכל לקבל כאן תשובה- האם כרטיס "בהצדעה", כרטיס של לוחם בשירות מילואים פעיל, מקנה לי הנחה בתשלום האגרה? (כפי שהוא מקנה בהוצאת רישיון נהיגה, דרכון וכיוב'). 4) מה סדר הפעולות הרצוי- האם עדיף להתקשר לרשות השידור, או שאולי עדיף להתקשר אל העו"ד על מנת להסדיר את העניין? תודה מראש גור

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור