שיחה עם הרשות
עד כמה הם חצופים. כנראה הכתובות האחרונות לא עושות להם טוב. דיברתי עם חנה מהרשות הבוקר בקשר למקרה שלי, מופיע באחד העמודים הבאים. ראשית לתפוס אותם צריך להתקשר כמה פעמים כי בדרך כלל מקבלים צליל תפוס. (אין כסף למרכזייה טובה אה..) ביקשתי לדעת מה חובי, הסכימה לומר על 2012 559 . לא ברור לי איך הסכום חושב היות ויש לי טלווזיה מסוף מרץ 2012 . אבל ניחה. ביקשתי לשלם, הפתעה, אי אפשר, למה? כי משרד עורכי דין הדס בפ"ת אוסר עליהם לקחת ממני כסף אומר שאני חייב לו כסף על "הטיפול" בי והיא לא יכולה לקחת ממני כסף. ביקשתי אישור כתוב לסכום שאני חייב, התשובה נתתי לך בעל פה וזה מספיק אני לא שולחת אליך כלום. ניסיתי שוב להבין למה אני לא יכול לקבל מהרשות מסמך רשמי עם החוב שלי אליהם. התשובה של חנה הייתה תפסיק להתווכח אתה צריך לעבוד רק מול משרד העו"ד. פניתי לפניות הציבור שלח הרשות, שאלתי את זהבה האם יתכן ובגלל ויכוח שלי עם משרד עו"ד אני לא יכול לשלם את חובי לרשות. התשובה שלה הייתה, שלא ברור לה למה, ושיחזרו אלי היום יותר מאוחר. אני ממתין. איפה יש עו"ד שמוכן לתבוע את משרד עורכי דין הדס, אני מעדיף לשלם על זה, על בזבוז שעות שלי, איומים וביצוע כל פעולה על מנת לסחוט ממני כסף שלא מגיע להם. כמו כן גם היום יש כתבה בגלובס על הנושא. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000809392#reaction
שלח למשרד עורכי הדין הדס תשלום רק על החוב שלך היחסי וכך פטור את הבעיה הכתבה בגלובס - אכן... זו כתבה שאני מופיעה בה...
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים