לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חן

סרוב לביקורת בבית

נילי שלום, באחד מלילות מבצע "עמוד ענן" דפק בביתי (השכור) בחור צעיר שטען שהוא מרשות השידור ושהוא צריך להכנס לביתי ולערוך ביקורת. השעה היתה אחרי תשע בערב ומאחר ודלת הכניסה משקיפה על הסלון, אמרתי לו שהוא מוזמן לראות שאין לי טלוויזיה בסלון ולהעביר את זה הלאה. הוא התעקש להכנס לביתי וסרבתי. למרות שאין ברשותי טלוויזיה, אנחנו זוג בנות שגר לבד ואין לי שום רצון להכניס גבר זר למרחב הזה. לפני יומיים אחותי הפנתה אותי לכתבה בגלובס ובעקבותיה שלחתי מכתב למחלקת הגביה וגוללתי את הסיפור, תוך כדי בקשה שישלחו אישה שתערוך ביקורת, או שיתאמו עמי את הביקורת, בכדי שאדאג לנוכחות גברית בבית. במכתב ציינתי את שמי המלא, את כתובת מגורי ואת מספר הטלפון הנייד. הנה ציטוט התגובה: שלום נא ת"ז מלאה בברכה, בועז אברהמי ראש תחום הכתבה בגלובס גרמה לי לחשוד שהוא מקבל לידיו הזדמנות "לתפור לי תיק". מה את מציעה לעשות?

עו|ד נילי שץ

שמחה שקראת את הכתבה בגלובס, שם נתתי כמה טיפים. פשוט עני על השאלה שלהם ושמרי העתק מכל תכתובת שאת שולחת או שהם משיבים לך. נהגת בצורה נכונה, ואל תוותרי!

חן

נילי, תודה רבה לך על ההשקעה והאכפתיות. מאוד מנחם אותי לדעת שאת קיימת. שוב תודה וכל טוב, חן

עו"ד נילי שץ

תודה רבה :)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור