לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אתי

קבלת חיוב על תשלום אגרה

שלום יש לי בעיה שאין לי מושג מה לעשות איתה . אשמח לעזרה. בבקשה התקשרו אליי מרשות השידור ושאלו אותי אם יש לי טלוויזיה ?? אמרתי שכן. אמרו שלא שילמתי את האגרה (בבית הוריי) . מאוד נילחצתי ואמרתי שאני כבר לא גרה בכתובת הנ"ל ואני בשכירות ושבעל הדירה משלם (במשך תקופה של כמה חודשים נאלצתי לגור אצל סבי היקר). אמרתי שאני לא גרה עם ההורים, כי חששתי שאולי הם לא משלמים את האגרה. ביקשתי שיצרו איתי קשר יותר מאוחר שאבדוק את הנושא .לא חזרו אליי. אימי אמרה שהיא תמיד משלמת את האגרה ואין לי מה לדאוג. אחרי שבוע נישלח אליי מייל על חוב של 4 שנים ע"ס 1800 ש"ח . התקשרתי אמרתי שזה טעות שההורים שלי כן משלמים ולרגע פחדתי ולא רציתי לסבך ולהגיד משהו שאני לא מבינה בו הרבה. שאלו אותי ממתי עברנו דירה . אמרתי לפני 4 שנים הוריי מכרו את הדירה ןקנו דירה חדשה ועברתי איתם . אמרו לי אוקיי, אם כך אנחנו נבדוק את הנושא ונחזור אלייך . שבוע חיכיתי לא חזרו אליי . חזרתי אליהם. הם טוענים שאין להם אפשרות לבטל את החוב מאחר ויש הקלטה בו אני אומרת שאני 4 לא גרה עם ההורים . בקיצור אין לי מילים ולא יודעת מה לעשות . עשו מישמש מחיבור של כמה שיחות שכנראה הם מקליטים . לקחו קורבן שלא מבין עיניין . מה עושים ??? עיזרו לי ???

עו"ד נילי שץ

אני גם לא הצלחתי להבין מה נכון ואיפה גרת תכתבי להם מכתב רשום ותסבירי בתאריכים מדוייקים בדיוק היכן גרת ובהתאם לזה בקשי שיחייבו אותך

אתי

נילי תודה על ההתייחסות. התקופה שרשות השידור דורשת לחייב אותי היא 4 שנים אחרונות (2008-2012). במשך הזמן הזה גרתי אצל הוריי ששילמו אגרת טלויזיה חוץ מהתקופה של משלושה חודשים שבהם עברתי לסבא שלי. לפני כחודש חזרתי להורים (בכל התקופה הזו הכתובת הרשומה בת.ז שלי , היא כתובת הוריי שמשלמים אגרה כחוק) בטלפון העמידו אותי במצב לא נעים אני לא יודעת כמה המכתב קביל . הם טוענים שאם לא אשלם ,החוב יתפח ויכולים לעשות לי הוצאה לפועל . אשמח להתייחסות בשנית שיהיה ערב טוב

עו"ד נילי שץ

לגבי התקופה שגרת עם ההורים - בעיקרון יש לך פטור גם אצל הסבא את זכאית לפטור - כי הוא אזרח וותיק אני חוזרת על המלצתי לפנות בדאר רשום עם כל הטענות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור