לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מורן

הוצאת רכיב מהמכשיר

היי נילי , אני מתלבטת האם לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב. הרעיון הוא שאני רוצה לחבר מסך טלוויזיה שהוא גדול יותר למחשב ולהשתמש בו כמסך מחשב לכל דבר. אני מבינה שאם יש ברשותי מסך טלוויזיה אני צריכה לשלם אגרה, אך יש כל מיני דעות לכאן ולכאן לגבי הוצאה של רכיב כלשהו שבזכותו לא צריך לשלם אגרה. האם זה נכון? האם כדאי לי לקנות מסך מחשב במקום זה? תודה

עו"ד נילי שץ

רכשי איזה מקלט שאת רוצה ותודיעי לרשות שרכשת מכשיר אך הוא לא קולט כל שידור טלוויזיה וכי אינך מחוברת לשום כברת כבלים - כך תקבלי פטור פני אליהם באמצעות כתובות המייל שלהם באתר או בדאר רשום - שמרי העתק מכל פניה

אסף

אבל רשות השידור הודיעה שזה לא תופס- הוצאת החלק מהTV

עו"ד שץ נילי

נכון וזה לטובת הציבור כי אי אפשר היום לקלוט שידורים אנאלוגיים ולכן יש להצהיר שיש מסך שלא מחובר לכלום - וכי אינך מקושר לאחת מחברות הכבלים

מורן

בהמשך לשרשור הנל , אוקי, קניתי מסך טלוויזיה ושילמתי את האגרה פשוט (בדואר אגב) כדי להיות בראש שקט ועכשיו אני אפנה אליהם להסביר להם שזה משמש כמסך מחשב (שלא יתחילו לי צווים ובלאגנים ,אמרתי שעדיף לי לשלם את ה480 שח האלו ואחכ לפתור את הבעיה לשנים הבאות- כך ראיתי שהמלצת פה לאחרים) נשאלת השאלה, האם הייתי צריכה להכריז שקניתי באיזה מייל/ מכתב , או שזה בסדר שפשוט שילמתי ישר? תודה על ההיענות המהירה .

מורן

היי נילי , יכולה לענות על השאלה הנל פליז.. ? :) תודה

אסף

אבל רשות השידור הודיעה שזה לא תופס- הוצאת החלק מהTV

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור