מכשיר טלוויזיה ללא קליטת שידורים
ברשותי מכשיר טלוויזיה, אך אינו קולט שידורים כלל, גם כשניסיתי לחברו לאנטנה אין קליטה. אנו משתמשים בו לצפיית סרטי DVD או כצג מחשב, האם גם במקרה זה אני מחוייבת לשלם אגרת טלוויזיה?
את זכאית לפטור - פני לרשות על מנת לקבל אותו במייל או במכתב רשום
דיברתי כרגע עם רשות השידור. הם הסבירו לי שמשלמים אגרה על שז שיש מכשיר, גם אם אינו עובד. הפקידה שאתה דברתי אמרה שהשיטה היחידה להפטר מהאגרה היא להוציא את המכשיר פיזית מהבית, וחייבים אגרה גם למכשיר שמסוגל רק להראות וידאו או DVD. אני כמובן אינני משפטן ואינני יודע מי צודק. אבל אני כן יודע ממי אני יותר פוחד.
מנהל גבייה כתב לי שחייבים לשלם גם במקרה זה. עו"ד נילי שלחתי לך את המייל מהמנהל. מה לעשות?
לא קיבלתי את המייל. כתוב לי גם את פרטי המקרה שלך.
אני: שלום יש לי טלוויזיה שמחוברת רק לDVD אין לי כבלים אוו לוין או עידן+ האם אני צריך לשלם אגרה? מה עלי לעשות כדי לקבל פטור? תשובה ממנהל: שלום תשלום האגרה עפ"י חוק הינו בעבור החזקת מקלט טלוויזיה ללא קשר לתוכן השידורים, הצפייה, אופן ואפשרויות הקליטה או איכותה. כל עוד הינך מחזיק בביתך מקלט טלוויזיה שהוא בעל אופציה לקלוט שידורים כלשהם אתה חייב בתשלום האגרה. רק הוצאת המקלט מהבית פוטרת מתשלום . בברכה, בועז אברהמי ראש תחום אני: כן אבל הטלויזיה יכולה לקלוט רק שידור אנלוגי אין כבר שידור אנלוגי בישראל אין לטלויזיה שלי אופציה לקליטת שידורים תשובה: לכל מסך יש חיבור USB או 3 פינים בברכה, בועז אברהמי ראש תחום
אורן צור עמי קשר למשרד 08/9948200 מחר כמובן
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים