ביטול קנסות והצמדות
שלום רב עו"ד שץ, לפני כחודש בערך קיבלתי בפעם הראשונה בחיי דרישה לתשלום אגרת טלויזיה רטרואקטיבי החל משנת 2006, טרם הספקתי לשלם וכבר קיבלתי מכתב מאיים מעו"ד פרנקל את קורן לתשלום האגרה. אגב, גם אני קיבלתי מהם טלפון לבירור פרטים והוצאת מידע ממני ב"מרמה" , אבל נניח לזה כעת. אני מעוניינת להסדיר את החוב. שאלתי, האם יש דרך לשלם רק את הקרן מאחר ומעולם לא קיבלתי דרשיה לתשלום בעבר ולא ידעתי כי אני מחוייבת בתשלום אגרה ? תודה מראש, מירית
מירית ערוץ 2 מעוניינת לעשות תחקיר, גם בעילום שם, במידה ואת מסכימה , אנא רשמי לי את הטלפון שלך
שלום, אני באותו מצב. פתאום שלחו לי בקשה לתשלום ב2006 כולל קנסות. תמיד גרתי בדירות שכורות עם טלוויזיה ולא ידעתי שחובת התשלום חלה עלי. האם יש מה לעשות בעניין? האם להצטרף לתחקיר של ערוץ 2 עדיין רלוונטי? תודה
פני ישירות לרשות ונסי להסדיר איתם - זה קודם כל
תודה לך . פניתי אליהם ונמסר לי כי אני רשאית להגיש תלושי שכר המוכיחים כי אני במצב כלכלי קשה ורק אז יהיה ניתן להפחית את הקנסות... תלושי השכר שלי לא מראים מצב כלכלי קשה למרות ש 3000 שח חוב שאני נתבקשת לשלם הינו סכום שקשה לי מאד לשלם ... האם יש לך המלצה עבורי איך בכל זאת ניתן להפחית הקנסות ? תודה,
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים