לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
כרמי

אין לי טלויזיה- יש לי עיקול בבנק

שלום לך. אין לי טלויזיה ומעולם לא הייתה. לפני 3 ש' החלפתי כתובת ב-ת.ז ושלחו לי מכתב חיוב של 2000 ש"ח. שלחתי להם בפקס שאין לי טלויזיה והם מוזמנים לבוא לבדוק. לא שמעתי מהם עד לפני יומיים שגיליתי שיש לי עיקול בבנק מאוקטובר(שגם על זה שמעתי במקרה מנציגה בבנק) מה אני יכולה לעשות?

עו"ד נילי שץ

או שתשלמי להם את החוב בתיק (בררי את מספר תיק ההוצל"פ עם הבנק שדרכו נעשה העיקול) או שתלחמי בהם!!! המקרה שלך הוא בהחלט מקרה להילחם בו, אך יש להגיש בתיק ההוצל"פ מספר בקשות ואני מניחה שתהיי זקוקה לעשות כן באמצעות עו"ד. בערוץ 2 עושים תחקיר למקרים כמו שלך, האם תהיי מוכנה להראיין? אם כן אנא כתבי לי את פרטייך למייל: nilylaw@netvision.net.il ותעתיקי לשם את תוכן הפנייה שלך אלי מהאתר

אסף

זו רשות השחיתות המנצלת חוקים ארכאיים שחלים על שירותים לא רלוונטיים של גופים מיותרים. איך יקום איש החוק שיפסיק את העוולה והאיוולת? רק מי שבוחר לצרוך את שידורי הערוץ הציבורי, שישלם. כמו עבור כל שירות אחר.

אסף

אתם מבינים את זה?!! בחסות החוק הארכאי שמאפשר לרשות השידור לגבות כספים בכוחניות מאזרחים שחוקי יוקר מחיה, הם מבצעים מחטפים בצורת פתיחת תיקים בהוצל"פ, עיקול חשבונות בנק, רכבים,הפחדות בטלפון באמצעות בבוני זינזאנה שמציגים את עצמם כגובים של ההוצל״פ של רשות השידור... ועבור מה? לאן, בדיוק בבקשה,הולך הכסף שהם שודדים?. מה קורה פה לכל הרוחות?! למה אין איש עוצר זאת? הלו, יש פה מישהו? קיבינימט, שיבואו. אני גם יודע לעשות כמו בבון.

אייל

למה אף אחד לא עוצר אותם?

שני

את אף אחד זה לא מעניין שם למעלה..איפה שהם משלשלים לכיסם הרבה כסף. אנחנו האנשים הקטנים.שודדים אותנו לאור יום ואף אחד לא עוצר את זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור