מירב

הלנת שכר ואי ביצוע שימוע

שלום רב, פוטרתי ממקום עבודתי ללא תהליך שימוע מסודר.במכתב שניתן לי הוצהר כי יום העסקה האחרון שלי הינו ה-03.06. למרות זאת לא קיבלתי תשלום עבור החודש התראה.כמו כן לא בוצעו הפרשות סוציואליות מרגע תחילת עבודתי ועד היום כמתבקש בחוק וכפי שרשום בחוזה. אני מעוניינת לפעול כנגד המעסיק משפטית ורציתי לדעת: איך מחושב תשלום בגין הלנת שכר? איך מחושב תשלום אי ביצוע שימוע?

עו"ד אורנה שמריהו

פורום זה לא עורך תחשיב, בקשר להלנת שכר, בחוק רשום האחוזים של התשלום , בקשר לשימוע העיקרון משכורת לכל שנת עבודה.