יונתן

זכויות יוצרים - סרטוני יוטיוב שמוגדרים לשימוש חוזר ועריכה

אני בונה מערכת לימודית שבה אני מעוניין להשתמש בסרטוני יוטיוב שמוגדרים לשימוש חוזר ועריכה - יש לי 2 שאלות בנושא- 1. האם סרטון שהוגדר לשימוש חוזר מותר להורדה ועריכה ופרסום מחוץ ליוטיוב (גם לשימוש מסחרי)? 2. האם תוכן שהוגדר לשימוש חוזר ומקורו בערוץ ההיסטוריה למשל הסרטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=VTKTq-fnUFQ מותר להורדה, עריכה ופרסום באתר אחר גם שיש ספק שמי שהעלה את הסרטון הוא לא בעל הזכויות?

עו"ד מיכל לוצאטו

יונתן שלום, מעיון בתנאי רישיון ה-Creative Commons של YouTube, נראה כי אין התייחסות קונקרטית לשאלתך: "These videos are then accessible to YouTube users for use, even commercially, in their own videos via the YouTube Video Editor." לכן אני מציעה כי תפנה לתמיכה של YouTube על מנת לקבל תשובה ספציפית לשאלתך. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים