ג׳ני

שימוש בלוגו של מקום אירוע לצורך עיצוב הזמנה לחתונה

לצורך עיצוב הזמנה לחתונה הלקוח רוצה שאני אשתמש בלוגו של האולם. האם מותר לי לשים את הלוגו של האולם בהזמנה פרטית? שיופץ למוזמנים של הלקוח. האם אני צריך לבקש אישור להשתמש בלוגו מהבעלים של האולם?

עו"ד מיכל לוצאטו

ג'ני שלום, מומלץ לבקש את רשות בעל הסימן לבצע בו את השימוש האמור. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים