דנה רפאל

זכויות על מיצג שנבנה עבור מלגה

שלום, כחלק מהתמודדות למלגה התבקשנו ע"י התורמת לבנות מיצג מוסיקלי. זו הייתה פעולה משותפת של כל חברי הקבוצה, כל אחד עם המומחיות שלו. המיצג התפרסם ועכשיו נשאלת השאלה למי הזכויות עליו. האם זה לחברי הקבוצה, התורמת שיזמה את הרעיון, המכללה או שילוב של כולם?

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום דנה, לא ניתן לענות על שאלתך מבלי להתעמק בנסיבות במקרה (מהי המסגרת החוזית אשר במסגרתה נוצרה היצירה, האם הנושא מוסדר בתקנון המכללה, האם נחתם הסכם כלשהו בין הצדדים, האם ישנם מסמכים אחרים המגדירים פעילות זו, מה המיצג כולל וכו'). בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים