שמוליק

זכויות יוצרים לסרטון ב YOUTUBE

שלום, יצרתי סרטון ושמתי אותו ב YOUTUBE, אתר THEMARKER השתמש בסרטון והעלה כתבה עם הסרטון שלי ללא אישור שלי וללא מתן קרדיט. חדשות ערוץ 2 שלחו לי Email בבקשה לבצע שימוש, לא הספקתי לענות והם השתמשו גם בסרטון ללא אישור וללא מתן קרדיט. לאתר YNET שלחתי אישור והם פרסמו באישור ונתנו קרדיט. ברור לי שמדובר בהפרת זכויות יוצרים, אבל כמה תגמולים אוכל לתבוע מהם? האם זה מקרה ששווה תביעה?

סער גרשוני, עו"ד

שמוליק שלום, על פניו יש לך עילת תביעה, ממליץ לפנות לעורך דין שיבחן את התיק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים