שי שושן

בעל בית בעייתי מאוד !!!!!!!!

לפני כמה חודשים חתמתי חוזה שכירות לדירת 3 חדרים לי ולאימא שלי , באותו יום שקיבלתי את המפתח הם דרשו תשלום במזומן על חודש מלא ולא חצי חודש (נכנסנו ב16 לחודש)ואמרו שיעבירו את החצי חודש לחודש הבא , אחרי 3 ימים שגרתי בדירה (שבועיים וחצי רק הרכבתי רהיטים ולא גרנו שם בכלל) הודעתי לבעל הדירה שאני רוצה לצאת מהדירה ואימא שלי תחליף אותי בחוזה , אמרתי לו שיעשה חוזה חדש מול אימא שלי ויחזיר לי את הציקים הוא אמר שלא צריך להחליף חוזה ובסוף התעקשתי על זה ממש והוא אמר שידבר איתה על זה ואז נעלם לחודשיים , לא לקח מאימא שלי ציקים לא דיבר איתה לא הפקיד ציקים שלי , התקשרנו אליו בלי סוף ולא הצלחנו לתפוס אותו , אחריי כמעט 3 חודשים הוא פשוט בא כאילו משום מקום ודרש 8,150 במזומן ממני כי "אני עדיין רשומה בחוזה" וניסה להפקיד צקים שלי שביטלתי כבר , אשתו התקשרה אליי וצרחה עליי שהיא תלך להוצאה לפועל וכל זה אם אני לא ישלם לה עד יום למחרת , יומיים אחכ נפגשתי עם בעל הדירה והבאתי לו 4200 מזומן והוא אמר שהוא רוצה עכשו במקום שאני ישלם לו תשלום של חודשיים מלאים וחצי חודש לשלם 3 חודשים מלאים במזומן ולהעביר את התשלום של החצי חודש לחודש האחרון של השכירות זה יוצא 9750 וזה לא היה בקשה זה היה יותר דרישה אפשר לתבוע על דבר כזה? והוא גם לא מקבל את אימא שלי בתור דיירת ולא רוצה עכשו להוריד אותי מהחוזה ואין סיבה ,לאימא שלי יש כסף והכל טוב איתה ובכל זאת הוא לא רוצה להוריד אותי מהחוזה מה עושים במצב כזה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גילעד ושדי

אינני רואה בעיה מהותית. קחי מאמא שלך שיקים עוקבים לטובתך והמשיכי להיות "שוכרת". בנוסף, שעי כי החוק מאפשר לבצע חילוף שוכרים גם ללא הסכמת בעל הדירה כאשר סירובו לא הגיוני.