איילה

הגשת הצעה לרכישת דירה מכונס נכסים

שלום , אני מעוניינת להגיש הצעה לרכישת דירה מכונס נכסים , רציתי לשאול האם אני צריכה ליווי משפטי לפני הרכישות או רק במצב שבו זכיתי במכרז לערב עורך דין , ואם אני צריכה עורך דין שיבדוק לי את ההסכם מכר לפני כל רכישה ? כי זה יכול להיות המון הצעות עד הזכייה

עו"ד גיל ורגון

שלום איילה לדעתי יעוץ משפטי כבר בשלב ההצעה יכול להאיר את עינייך לגבי גובה ההצעה שיש להציע ואולי אף להעניק לך יתרונות בסיכוי לזכות בהצעה במחיר הטוב ביותר. ניתן למצוא עורכי דין שיעניקו לך יעוץ ראשוני רק על בסיס התחייבות כי במקרה של זכייה תתקשרי איתם בהסכם לליויי של הרכישה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום כינוס נכסים