משה

שם שנכתב לא טוב בהזמנת התור בשגרירות

היי, הצלחתי היום לקבוע תור בשגרירות פולין, רשמתי את השם שלי באותיות גדולות (MOSHE), כי ככה זה מופיע גם בדרכון, אבל כשהדפסתי את התור, השם שלי נרשם בצורה כזאת: MoSHE. האם אפשר להתקשר אליהם שישנו את זה? זה יכול להוות בעיה כשאני אגיע לשם להוציא את הדרכון? שאלה נוספת, לא נולדתי בפולין. איזה מסמכים אני צריך להביא איתי לשגרירות? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, לדעתי זה לא עקרוני כיצד מופיע שמך בעת קביעת התור אלא חשוב שבמסמכים שהנך מגיע עמם והדרכון הישראלי הפרטים והמידע אודותייך יהיו זהים. לגבי שאלתך השניה, טרם המצאת המסמכים הרלוונטיים, עליך לבדוק ראשית את זכאותך לקבלת אזרחות על בסיס קרוב משפחה שלך שנולד שם. גם אם אינו בחיים כיום. הם ככל הנראה יעשו בדיקה זאת במעמד הגעתך לשם. באם יש קרוב משפחה שנולד בפולין, יש לגשת לשם עם המסמכים הפולניים המקוריים אודותיו. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג