open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 20 באוגוסט 2017

            בקשה ויזה לאחר ביטול הויזה

            שלום וברכה
            לפני 5 שנים בכניסתי שוב לארה״ב נחקרתי על תקופת עבודה לא חוקית, הודיתי בכך, ונאסרה כניסתי ל5 שנים (כך נכתב), אז הייתי רווק, היום נשוי +1 עצמאי עם עסק פעיל וריווחי בארץ, מעוניין להוציא ויזה למטרת טיול. הבנתי שיש מושג של מחילה. האם בכלל כדאי לנסות מיד 5 שנים אחרי האיסור כניסה? האם מנסים דף חדש מול התייר? ללא עבר פלילי, גם לא בארה״ב. אשמח לתשובתך
            תודה

            20 באוגוסט 2017
          • 23 באוגוסט 2017

            שלום שי,

            בתוך תקופת הגירוש של 5 השנים לא ניתן לקבל ויזה לארה"ב, אלא אם כן מגישים ומקבלים תשובה חיובית בבקשה לחנינה (waiver). לאחר תום תקופת הגירוש, אמנם חוקית אין מניעה לקבל את הויזה, אבל הניסיון מראה כי רשויות ההגירה לא ממהרות לתת ויזה למי שגורש בעבר. באופן כללי, ככל ועבר יותר זמן מאז תום הגירוש וככל והקשר שלך לישראל חזק יותר, כך גם הסיכוי לקבל את הויזה לארה"ב טוב יותר.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            23 באוגוסט 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form