open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 15 באוקטובר 2017

            שלום רב, הגרין כארד שלי הוא מאז 2009 ויפוג תוקף ב2019 אני טסה כל כמה 2-3 חודשים כל פעם ל3 שבועות,

            האם אני חייבת לפעול לקבלת דרכון אמריקאי? כיצד מחושב זמן השהות שלי שם? האם רק אם אגור שם ברצף או יחשבו לי את פרקי הזמן ששהיתי שם
            והאם ב2019 הם יקחו לי את הגרין כארד? או שניתן לחדשו
            מודה מראש על תגובתך

            15 באוקטובר 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 15 באוקטובר 2017

            שלום נעמי,

            כל עוד את שומרת על הגרין קארד (שהות של 3-4 חודשים בארה"ב כל שנה בסך הכל) אז אין בעיה להאריך את הגרין קארד. כמובן, שאם יש אפשרות לקבל אזרחות אמריקאית אז עדיף לעשות כן. לצורך האזרחות יש צורך להיות בארה"ב מחצית מהתקופה הנדרשת (3 שנים או 5 שנים - זה תלוי בבסיס להענקת הגרין קארד) ואף פעם בכל התקופה הזו לא לשהות מחוץ לגבולות ארה"ב לתקופה העולה על שישה חודשים.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            15 באוקטובר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form