open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 2 בנובמבר 2017

            ויזת עבודה b1 / c לאחר שהיית יתר לפני 9 שנים

            שלום רב. רשמתי בעבר אבל אסביר את עצמי שוב. אני בעזרת ה' מתחיל לעבוד כדייל אוויר באלעל אחרי השקעה רבה ומיונים לא קלים. אלעל מסדרת את הויזה לארצות הסרית. לפני 9 שנים הייתי בארצות הברית נכנסתי עם דרכון אירופאי. אך לצערי הרב נשארתי 4 חודשים יותר מן המותר overstay. אני הבנתי שמי ששוהה פחות משישה חודשים העונש פחות חמור.אשמח לעזרה תודה רבה.
            יעקב.

            2 בנובמבר 2017
          • מנהל הפורום אלכס ברוש, עו"ד 5 בנובמבר 2017

            שלום יעקב,

            אם תקבל ויזת עבודה כלשהיא לארה"ב, אז לא תהיה לך בעיה לעבוד שם. ויזת תייר כנראה לא תוכל לקבל בגלל שהיית היתר. בהסדר של ESTA זה לא משנה כמה איחרת.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            5 בנובמבר 2017
            • 5 בנובמבר 2017

              תודה רבה על התשובה. רק לא הבנתי זה בא ביחד הויזות? זאת אומרת אי אפשר רק עבודה? חייב שניהם?
              בברכה תודה רבה.

              5 בנובמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form