אסף

ויזת L1 משך זמן עד לתשובה מההגירה

כמה זמן לוקח (בתקופה הנוכחית) עד שההגירה מחזירים את תשובתם לויזת עבודה L1 ? בהנחה שהמסמכים הוגשו ב 1 לנובמבר בהגירה בניו יורק , למתי לצפות לקבל את המכתב חזרה ?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אסף, לאחרונה, כל הזמנים הקשורים להנפקת הויזות לארה"ב התארכו מאד. ייתכן שהדבר ייקח מספר חודשים. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

אסף

גם השלב שלוקח כשבועיים - מהרגע שההגירה קיבלו את המסמכים עד לאישור תיאום ראיון ? הכוונה לשלב הספציפי הזה

אלכס ברוש

אי אפשר לדעת - זה תלוי בעומס שלהם ... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד