רני

ויזה לארה"ב זמן שהות מותר

יש ברשותי ויזה לארה"ב B1/B2 בתוקף, אני אמור לנסוע למטרות עסקים מטעם חברה ישראלית, חברת בת של חברה אמריקאית בשנה הקרובה די הרבה, מה המקסימום זמן שאוכל לשהות בכל ביקור?

עו"ד אלכס ברוש

שלום רני, בכל פעם כשתיכנס לארה"ב יגבילו את שהותך המותרת בארה"ב, אבל אם בכוונתך לנסוע הרבה פעמים באותה שנה, אז מאוד לא מומלץ להישאר הרבה זמן (אף אם זה בתוך השהות המותרת). הכלל כאן הוא כמה שפחות זמן בכל פעם. יחד עם זאת, יש לקחת בחשבון שבשלב מסוים, עדיין יכולה להתעורר בעיה עם הכניסה לארה"ב... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד