דנה

אזרחות אמריקאית האם אפשר

שלום, רציתי לשאול אבא שלי נולד באמריקה ויש לו אזרחות אמריקאית , ההורים שלו אמריקאים. שנולדתי אבא שלי לא רשם שאני הבת שלו האם יש דרך עדיין להוציא אזרחות אמריקאית? ( הוא חי שם 4 שנים)

עו"ד אלכס ברוש

שלום דנה, בהנחה שניתן יהיה להוכיח שאת הבת שלו, ובהנחה שאבא שלך קיבל את האזרחות והתגורר מספיק שנים בארה"ב לפני שאת נולדת, אז ייתכן ותוכלי לקבל אזרחות אמריקאית. אנא לקבוע פגישה במשרדנו לצורך בדיקה מעמיקה יותר. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד